Vastgoed

Home / Vastgoed

Nederlandse bouw- en vastgoedondernemingen hebben te maken met een markt die volop in beweging is. Afgezien van conjuncturele factoren, zorgen zaken als wet- en regelgeving, innovaties op het terrein van duurzaam bouwen en risicobeheersing een grote rol. Dit vraagt veel van ondernemingen binnen de bouw- en vastgoedwereld.

Bouw- en vastgoedondernemingen staan voor uitdagende tijden. De afgelopen jaren kenmerkten zich door stevige groei, maar inmiddels gelden andere economische omstandigheden. Nieuwe projecten zijn opgeschort, prijzen staan onder druk en financieringen voor projecten zijn moeizamer rond te krijgen.

Veel ondernemingen zijn gedwongen om hun organisatie anders in te richten zodat zij zich kunnen handhaven in de huidige markt. Kansen doen zich momenteel voor op het gebied van onderhoud, renovatie en innovatie. Om deze kansen te benutten, is het noodzakelijk om de juiste keuzes te maken.

Worp Advies adviseert dagelijks uiteenlopende bouw- en vastgoedondernemingen bij het maken van de juiste, strategische en financiƫle keuzes.