Over ons

Home / Over ons

Worp Advies B.V. is thuis in de wereld van de ondernemer en weet ook de particuliere cliënt op een adequate wijze bij te staan. De betrokkenheid bij de relaties is door onze aanpak groot en wij kunnen u op een eerlijke en onafhankelijke manier van dienst zijn.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld kunnen wij u op een breed gebied een deskundig advies geven en u helpen de juiste richting te bepalen. Om de cliënten goed te kunnen adviseren beschikken wij over een klein team specialisten op het gebied van fiscale aangelegenheden, personeelszaken en administratieve dienstverlening.

Ten aanzien van opdrachten voor werkzaamheden op andere gebieden voeren wij een terughoudend beleid. Dergelijke opdrachten aanvaarden wij alleen, als wij er van overtuigd zijn dat wij die werkzaamheden ook met voldoende snelheid en deskundigheid kunnen verrichten.

Onder het motto ” ieder zijn vak ” verwijzen wij onze cliënten echter graag door bij werkzaamheden die kennis van bijzondere rechtsgebieden vereisen. Op die manier denken wij hen het beste van dienst te zijn. Overigens stellen wij er belang in door te verwijzen naar een adviseur die op dat rechtsgebied ook een bijzondere deskundigheid heeft. Dat wij bij onze werkzaamheden gebruik maken van geavanceerde programmatuur en apparatuur spreekt voor zich.

Alle werkzaamheden worden verricht conform de geldende gedragsregels.